Snail eggs as a raw material for the production of a caviar substitute.
Opis bibliograficzny
Snail eggs as a raw material for the production of a caviar substitute. [AUT.] MONIKA MAĆKOWIAK-DRYKA, KRZYSZTOF SZKUCIK, [AUT. KORESP.] RENATA PYZ-ŁUKASIK. J. Vet. Res. (Puławy, Print) 2020 Vol. 64 Issue 4 s. 543-547, il., bibliogr., sum. DOI: 10.2478/jvetres-2020-0062
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Veterinary Research 2020 Vol. 64 Issue 4, s. 543-547
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 grudnia 2020 11:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:08 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130b8532467f060b0184ddf
DOI
10.2478/jvetres-2020-0062
Strona WWW
https://content.sciendo.com/view/journa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47554) wydawnictwo ciągłe #47554
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,744
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.