Sok z czerwonego grejpfruta (Citrus paradisi) jako naturalna substancja ograniczająca niekorzystne zmiany jakości jaj konsumpcyjnych podczas ich przechowywania (Red grapefruit juice (Citrus paradisi) as a natural substance limiting negative changes in the quality of table eggs during storage)
Opis bibliograficzny
Sok z czerwonego grejpfruta (Citrus paradisi) jako naturalna substancja ograniczająca niekorzystne zmiany jakości jaj konsumpcyjnych podczas ich przechowywania (Red grapefruit juice (Citrus paradisi) as a natural substance limiting negative changes in the quality of table eggs during storage). [AUT.] KAMIL DRABIK, JUSTYNA BATKOWSKA, ŁUKASZ WLAZŁO, KARRAR IMAD ABDULSAHIB SHAMMARI, MAGDALENA GRYZIŃSKA. Journal of Animal Science, Biology and Bioeconomy 2018 Vol.36 Issue 4 s. 27-36, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.24326/jasbbx.2018.4.3
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 marca 2019 09:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:29 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00644ad49b31cced976e7
DOI
10.24326/jasbbx.2018.4.3
Strona WWW
https://czasopisma.up.lublin.pl/index.p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45002) wydawnictwo ciągłe #45002
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.