Soymilk enriched with green coffee phenolics – Antioxidant and nutritional properties in the light of phenolics-food matrix interactions.
Opis bibliograficzny
Soymilk enriched with green coffee phenolics – Antioxidant and nutritional properties in the light of phenolics-food matrix interactions. [AUT. KORESP.] ŁUKASZ SĘCZYK, [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, URSZULA GAWLIK-DZIKI. Food Chem. 2017 Vol. 223 s. 1-7, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2016.12.020
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2017 Vol. 223, s. 1-7
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 stycznia 2017 11:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:21 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00639ad49b31cced96f07
DOI
10.1016/j.foodchem.2016.12.020
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40524) wydawnictwo ciągłe #40524
PBN ID (hist.): 40524
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,946
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.