Spektrometria mas - ocena zafałszowań żywności.
Opis bibliograficzny
Spektrometria mas - ocena zafałszowań żywności. [AUT.] ZDZISŁAW TARGOŃSKI, ANNA STÓJ. Laboratorium (Katowice) 2013 Nr 5-6 47-49, il., bibliogr., sum., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Laboratorium (Katowice) 2013 Nr 5-6, 47-49
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 marca 2023 08:30 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 12998) wydawnictwo ciągłe #12998
PBN ID (hist.): 12998
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.