Społeczne aspekty zapewnienia bezpieczeństwa żywności (Social aspects of ensuring food safety)
Opis bibliograficzny
Społeczne aspekty zapewnienia bezpieczeństwa żywności (Social aspects of ensuring food safety). [AUT.] EUGENIA CZERNYSZEWICZ. W: Funkcjonowanie i doskonalenie zarządzania : aspekty społeczne / pod redakcją naukową Urszuli Balon i Tadeusza Sikory Kraków, Wydawnictwo Naukowe PTTZ, 2015, 47-56, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-942362-2-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Funkcjonowanie i doskonalenie zarządzania : aspekty społeczne / pod redakcją naukową Urszuli Balon i Tadeusza Sikory, 47-56
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTZ, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
---|---|
Rekord utworzony: | 25 sierpnia 2015 12:43 |
Ostatnia aktualizacja: | 15 stycznia 2018 09:45 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-942362-2-9
BPP ID: (59, 35899) wydawnictwo zwarte #35899
PBN ID (hist.): 35899
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.