Społeczny wymiar działalności Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności.
Opis bibliograficzny
Społeczny wymiar działalności Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności. [AUT.] JOANNA STADNIK, DOROTA PIASECKA-KWIATKOWSKA, AGNIESZKA KITA. W: Społeczny wymiar działalności towarzystw naukowych Warszawa 2023, Polska Akademia Nauk, s. 359-364, 978-83-66847-47-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Społeczny wymiar działalności towarzystw naukowych, s. 359-364
Wydawca:
Polska Akademia Nauk
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://mostwiedzy.pl/pl/publication/dz…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66847-47-7
BPP ID: (59, 49371) wydawnictwo zwarte #49371
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 14 lipca 2023 09:30 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2023 09:30 |