Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Sposób wytwarzania substytutu gleby służącej do rekultywacji wyrobisk z wykorzystaniem zużytych płuczek wiertniczych.

Opis bibliograficzny

Sposób wytwarzania substytutu gleby służącej do rekultywacji wyrobisk z wykorzystaniem zużytych płuczek wiertniczych. [AUT.] MAŁGORZATA PAWŁOWSKA, LUCJAN PAWŁOWSKI, STANISŁAW BARAN, ZYGMUNT KWIATKOWSKI, MARIAN WESOŁOWSKI, ARTUR PAWŁOWSKI, WOJCIECH CEL, JUSTYNA KUJAWSKA. W: Urząd Patentowy RP, Nr BUP 03/2016 (2016-02-01), Nr WUP 01/2018 (2018-01-31), Nr zgł. 408947, Nr prawa wył. 227865/POLITECHNIKA LUBELSKA, Lublin, PL/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE, Lublin, PL/EUROPEJSKI/LICENCJA OTWARTA UPRP Opis patentowy, Int.Cl. C09K 17/52 (2006.01) B09B 3/00 (2006.01) C02F 11/14 (2006.01) C05G 3/04 (2006.01) B09B 1/00 (2006.01).
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Urząd Patentowy RP, Nr BUP 03/2016 (2016-02-01), Nr WUP 01/2018 (2018-01-31), Nr zgł. 408947, Nr prawa wył. 227865/POLITECHNIKA LUBELSKA, Lublin, PL/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE, Lublin, PL/EUROPEJSKI/LICENCJA OTWARTA UPRP, Opis patentowy, Int.Cl. C09K 17/52 (2006.01) B09B 3/00 (2006.01) C02F 11/14 (2006.01) C05G 3/04 (2006.01) B09B 1/00 (2006.01)
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Patent

Informacje dodatkowe

Patent:
Numer zgłoszenia: 408947
Wydział: Wydział Agrobioinżynierii
Rodzaj prawa: wynalazek
Data zgłoszenia: 21 lipca 2014
Data decyzji: 8 września 2017
Numer prawa wyłącznego: 227865
Wdrożenie: nie
Rekord utworzony:19 lipca 2018 10:58
Ostatnia aktualizacja:5 grudnia 2018 11:26

Identyfikatory

BPP ID: (33, 31361) patent #31361

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się