Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Sposób wytwarzania warstwy rekultywacyjnej na składowisku odpadów powiertniczych.

Opis bibliograficzny

Sposób wytwarzania warstwy rekultywacyjnej na składowisku odpadów powiertniczych. [AUT.] STANISŁAW BARAN, ZYGMUNT KWIATKOWSKI, LUCJAN PAWŁOWSKI, ARTUR PAWŁOWSKI, MAŁGORZATA PAWŁOWSKA, MARIAN WESOŁOWSKI, GRAŻYNA ŻUKOWSKA. W: Urząd Patentowy RP, Nr BUP 05/2017 (2017-02-27), Nr WUP 10/2018 (2018-10-31), Nr zgł. 413594, Nr prawa wył. 230230/GRUPA AZOTY ZAKŁADY AZOTOWE PUŁAWY SPÓŁKA AKCYJNA; INSTYTUT NOWYCH SYNTEZ CHEMICZNYCH; POLITECHNIKA LUBELSKA; UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE; KRUSZYWA NIEMCE SPÓŁKA AKCYJNA Opis patentowy, Int.Cl. B09C 1/00 (2006.01) E21C 41/32 (2006.01) B09B 1/00 (2006.01) C09K 17/52 (2006.01).
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Urząd Patentowy RP, Nr BUP 05/2017 (2017-02-27), Nr WUP 10/2018 (2018-10-31), Nr zgł. 413594, Nr prawa wył. 230230/GRUPA AZOTY ZAKŁADY AZOTOWE PUŁAWY SPÓŁKA AKCYJNA; INSTYTUT NOWYCH SYNTEZ CHEMICZNYCH; POLITECHNIKA LUBELSKA; UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE; KRUSZYWA NIEMCE SPÓŁKA AKCYJNA, Opis patentowy, Int.Cl. B09C 1/00 (2006.01) E21C 41/32 (2006.01) B09B 1/00 (2006.01) C09K 17/52 (2006.01)
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Patent

Informacje dodatkowe

Patent:
Numer zgłoszenia: 413594
Wydział: Wydział Agrobioinżynierii
Rodzaj prawa: wynalazek
Data zgłoszenia: 19 sierpnia 2015
Data decyzji: 4 czerwca 2018
Numer prawa wyłącznego: 230230
Wdrożenie: nie
Rekord utworzony:10 września 2018 09:21
Ostatnia aktualizacja:14 lutego 2019 10:16

Identyfikatory

BPP ID: (33, 31435) patent #31435

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się