Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Sposób wytwarzania wędlin.

Opis bibliograficzny

Sposób wytwarzania wędlin. [AUT.] ZBIGNIEW JÓZEF DOLATOWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. W: Nr BUP 21/2013 ( 2013-10-14), Nr WUP 06/2016 (2016-06-30), Nr zgł. 398744, Nr prawa wył. 221935/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nr BUP 21/2013 ( 2013-10-14), Nr WUP 06/2016 (2016-06-30), Nr zgł. 398744, Nr prawa wył. 221935/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE,
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Patent

Informacje dodatkowe

Patent:
Numer zgłoszenia: 398744
Wydział: Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii
Rodzaj prawa: wynalazek
Data zgłoszenia: 5 kwietnia 2012
Data decyzji: 22 lipca 2015
Numer prawa wyłącznego: 221935/B1
Wdrożenie: nie
Rekord utworzony:23 lipca 2018 10:55
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2018 10:09

Identyfikatory

BPP ID: (33, 31404) patent #31404

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się