Spouted bed and jet impingement fluidization in food industry.
Opis bibliograficzny
Spouted bed and jet impingement fluidization in food industry. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL, FRANCISZEK KLUZA, KATARZYNA KOZŁOWICZ. W: Heat Transfer Models, Methods and Applications / Edited by Konstantin Volkov London 2018, IntechOpen, s. 317-332, il., bibliogr, 978-1-78923-264-6. DOI: 10.5772/68105
Szczegóły publikacji
Wydawca:
IntechOpen
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.90 |
---|---|
Rekord utworzony: | 29 czerwca 2018 10:06 |
Ostatnia aktualizacja: | 16 września 2021 13:53 |
Linki zewnętrzne
PBN
5e7190ce46e0fb0001d26278
DOI
10.5772/68105
Strona WWW
https://www.intechopen.com/books/heat-t…
Identyfikatory
ISBN: 978-1-78923-264-6
e-ISBN: 978-1-78923-265-3
BPP ID: (59, 43643) wydawnictwo zwarte #43643
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.