Stabilność chemiczna fruktanów w napojach jabłkowych i wpływ ich spożycia na przewlekłe zaparcia.
Opis bibliograficzny
Stabilność chemiczna fruktanów w napojach jabłkowych i wpływ ich spożycia na przewlekłe zaparcia. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, MICHAŁ SKRZYPEK, MAGDALENA ĆWIKLIŃSKA, MONIKA DROZD, ALEKSANDRA KOWALSKA. W: Żywność w strategii Zielonego Ładu : XLV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, 1-2 lipca 2021 Gdańsk, Politechnika Gdańska, Wydział Chemiczny : Materiały konferencyjne s. 33. [b.m.] [2021], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność w strategii Zielonego Ładu : XLV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, 1-2 lipca 2021 Gdańsk, Politechnika Gdańska, Wydział Chemiczny : Materiały konferencyjne, s. 33
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 listopada 2021 12:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 listopada 2021 12:17 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://chem.pg.edu.pl/documents/103984…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 47975) wydawnictwo zwarte #47975
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.