Stabilność oksydacyjna ekologicznej kiełbasy surowo dojrzewającej z dodatkiem probiotycznego szczepu Lactobacillus caseiŁOCK 0900 i serwatki kwasowej.
Opis bibliograficzny
Stabilność oksydacyjna ekologicznej kiełbasy surowo dojrzewającej z dodatkiem probiotycznego szczepu Lactobacillus caseiŁOCK 0900 i serwatki kwasowej. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2014 Nr 2 (93) s. 93-109, il. bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15193/zntj/2014/93/093-109
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2014 Nr 2 (93), s. 93-109
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 sierpnia 2014 10:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:59 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e720452467f01e930367ae
DOI
10.15193/zntj/2014/93/093-109
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/wyd/czas/2014,%…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33134) wydawnictwo ciągłe #33134
PBN ID (hist.): 33134
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.