Stabilność oksydacyjna mięsa z dodatkiem orzeszków gryki.
Opis bibliograficzny
Stabilność oksydacyjna mięsa z dodatkiem orzeszków gryki. [AUT.] MAGDALENA OLSZAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Rocz. Inst. Przem. Mięs. Tłuszcz. 2009 T. 47 Nr 1 s. 35-43, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego 2009 T. 47 Nr 1, s. 35-43
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 lipca 2013 11:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30598) wydawnictwo ciągłe #30598
PBN ID (hist.): 30598
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.