Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Stabilność oksydacyjna modelowego produktu mięsnego z dodatkiem naparu herbaty.

Opis bibliograficzny

Stabilność oksydacyjna modelowego produktu mięsnego z dodatkiem naparu herbaty. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, LUIZA JACHACZ, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. W: Jakość i bezpieczeństwo żywności wyzwaniem XXI wieku / pod red. Tadeusza Sikory Kraków, Wydaw. Nauk. PTTŻ, 2010, S. 26-34 il., bibliogr, 978-83-929209-8-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Jakość i bezpieczeństwo żywności wyzwaniem XXI wieku / pod red. Tadeusza Sikory, S. 26-34 il., bibliogr.
Wydawca:
Wydaw. Nauk. PTTŻ, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 czerwca 2011 12:39
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:55

Identyfikatory

ISBN: 978-83-929209-8-4
BPP ID: (59, 25930) wydawnictwo zwarte #25930
PBN ID (hist.): 25930

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się