Stan wiedzy oraz opinie studentów lubelskich uczelni na temat żywności ekologicznej pochodzenia zwierzęcego = State of knowledge and opinions of students of Lublin universities on organic food of animal origin.
Opis bibliograficzny
Stan wiedzy oraz opinie studentów lubelskich uczelni na temat żywności ekologicznej pochodzenia zwierzęcego = State of knowledge and opinions of students of Lublin universities on organic food of animal origin. [AUT.] PIOTR DOMARADZKI, ANNA LITWIŃCZUK, MARTA JEDLIŃSKA. W: Food today and tomorrow : XXII Sesja Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności : V International Session of Young Scientific Staff / Szczecin: 18-19th May 2017 29-32, tekst równolegle w języku angielskim.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food today and tomorrow : XXII Sesja Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności : V International Session of Young Scientific Staff / Szczecin: 18-19th May 2017, 29-32
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: otwarte repozytorium Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 czerwca 2017 12:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:01 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.zut.edu.pl/konferencja_…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 41985) wydawnictwo zwarte #41985
PBN ID (hist.): 41985
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.