Standardy higieniczne przy produkcji żywności na poziomie gospodarstwa.
Opis bibliograficzny
Standardy higieniczne przy produkcji żywności na poziomie gospodarstwa. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, AGNIESZKA ZABORSKA, ANNA WOLANCIUK, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, BARBARA TOPYŁA, MAŁGORZATA DMOCH. W: Wytwarzanie produktów regionalnych jako szansa aktywizacji gospodarstw utrzymujących lokalne rasy zwierząt i promocji zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich / red. nauk. Joanna Barłowska [Lublin], Joanna Dejko Studium Doskonalenia Zdolności Poznawczych, 33-46, il., bibliogr, 978-83-955655-0-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wytwarzanie produktów regionalnych jako szansa aktywizacji gospodarstw utrzymujących lokalne rasy zwierząt i promocji zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich / red. nauk. Joanna Barłowska, 33-46
Wydawca:
Joanna Dejko Studium Doskonalenia Zdolności Poznawczych
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.73 |
---|---|
Rekord utworzony: | 15 września 2016 11:03 |
Ostatnia aktualizacja: | 13 lutego 2019 14:35 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-955655-0-3
BPP ID: (59, 38625) wydawnictwo zwarte #38625
PBN ID (hist.): 38625
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.