Tytuł: | Stosowanie Dobrych Praktyk Rolniczych gwarantem zapewnienia bezpieczeństwa żywności na etapie produkcji podstawowej. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Jolanta Król , Aneta Brodziak , Zygmunt Litwińczuk . |
Szczegóły: | Ergonomia, bezpieczeństwo i higiena pracy w praktyce t. 2 / redakcja Halina Pawlak, Bożena Nowakowicz-Dębek, s. 71-85 |
Wydawca: | Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis |
ISBN: | 978-83-63761-96-7 |
BPP ID: | (59, 43043) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 43043 |
PBN UID: | 5ec00675ad49b31cced9984d |
Rok: | 2017 |
Charakter formalny: | Rozdział książki |
Język: | Polski |
Typ MNiSW/MEiN: | praca monograficzna |
Punkty MNiSW/MEiN: | 5,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2018 09:31 |
Rekord zaktualizowany: | 5 grudnia 2019 12:51 |