Stosowanie słodu z pszenżyta w warunkach gorzelni rolniczej.
Opis bibliograficzny
Stosowanie słodu z pszenżyta w warunkach gorzelni rolniczej. [AUT.] BOHDAN ACHREMOWICZ, K. WACHOWICZ. Przem. Ferment. Owoc.-Warz. 1989 nr. 6 s. 6-7, il.,tab.,bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 1989 nr. 6, s. 6-7
Rok: 1989
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 kwietnia 2020 10:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 listopada 2020 07:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46631) wydawnictwo ciągłe #46631
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.