Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Structure and rheology of aerated whey protein isolate gels obtained at different pH.

Opis bibliograficzny

Structure and rheology of aerated whey protein isolate gels obtained at different pH. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. J. Food Nutr. Res. (Tlačené vyd.) 2013 Vol. 52 Issue 1 61-70, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Food and Nutrition Research 2013 Vol. 52 Issue 1, 61-70
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 czerwca 2013 14:42
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30524) wydawnictwo ciągłe #30524
PBN ID (hist.): 30524

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,444
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się