Studies of the variability of sugars, vitamin C, and chlorophylls in differently fermented organic leaves of willowherb (Chamerion angustifolium (L.) Holub).
Opis bibliograficzny
Studies of the variability of sugars, vitamin C, and chlorophylls in differently fermented organic leaves of willowherb (Chamerion angustifolium (L.) Holub). [AUT. KORESP.] MARIUS LASINSKAS, [AUT.] ELVYRA JARIENÉ, NIJOLĖ VAITKEVIČIENĖ, AUŠRA BLINSTRUBIENE, BARBARA SAWICKA, ANNA SADOWSKA, EWELINA HALLMANN. Appl. Sci.-Basel 2021 Vol. 11 Iss. 21 Article number 9891, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/app11219891
Szczegóły publikacji
Źródło:
Applied Sciences 2021 Vol. 11 Iss. 21, Article number 9891
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 października 2021 12:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:03 |
Linki zewnętrzne
PBN
617683592467f07e3b54f910
DOI
10.3390/app11219891
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2076-3417/11/21/98…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48816) wydawnictwo ciągłe #48816
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,838
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.