Studies on the quality of pork sausages enriched with selected lyophilized vegetables during refrigerated storage.
Opis bibliograficzny
Studies on the quality of pork sausages enriched with selected lyophilized vegetables during refrigerated storage. [AUT.] ANNA KONONIUK, MAŁGORZATA KARWOWSKA. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2018. Materiały konferencyjne-jesień. Część trzecia-Lublin / Red.nauk.Jędrzej Nyćkowiak,Jacek Leśny s.71. Poznań 2018, Młodzi Naukowcy.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2018. Materiały konferencyjne-jesień. Część trzecia-Lublin / Red.nauk.Jędrzej Nyćkowiak,Jacek Leśny, s.71
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 grudnia 2018 13:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 44564) wydawnictwo zwarte #44564
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.