Study on stress relaxation behaviour of rennet cheeses at different temperatures.
Opis bibliograficzny
Study on stress relaxation behaviour of rennet cheeses at different temperatures. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, PIOTR JANAS, JACEK PIELECKI. J. Food Sci. Technol. 2005 Vol. 42 No 1 s. 58-60, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2005 Vol. 42 No 1, s. 58-60
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 15777) wydawnictwo ciągłe #15777
PBN ID (hist.): 15777
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,123
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.