Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Study to analyze the influence of sprouting of the wheat grain on the grinding process.

Opis bibliograficzny

Study to analyze the influence of sprouting of the wheat grain on the grinding process. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, JANUSZ LASKOWSKI. J. Food. Eng. 2010 Vol. 96 Issue 4 s. 562-567, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2009.09.002
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 2010 Vol. 96 Issue 4, s. 562-567
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 czerwca 2010 13:59
Ostatnia aktualizacja:15 czerwca 2018 11:50

Identyfikatory

BPP ID: (46, 23866) wydawnictwo ciągłe #23866
PBN ID (hist.): 23866

Metryki

32,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,168
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się