Substancje stosowane do poprawienia jakości pieczywa. Część I utleniacze i preparaty enzymatyczne.
Opis bibliograficzny
Substancje stosowane do poprawienia jakości pieczywa. Część I utleniacze i preparaty enzymatyczne. [AUT.] BOHDAN ACHREMOWICZ. Prz. Piek. Cuk. 1994 R. 42 nr 2 s. 6-7, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Piekarski i Cukierniczy 1994 R. 42 nr 2, s. 6-7
Rok: 1994
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 maja 2019 11:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2019 11:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45475) wydawnictwo ciągłe #45475
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.