Superoxide dismutase from hen’s egg yolk can protect fatty acids from peroxidative damage.
Opis bibliograficzny
Superoxide dismutase from hen’s egg yolk can protect fatty acids from peroxidative damage. [AUT.] JACEK WAWRZYKOWSKI, MARTA KANKOFER. Eur. Food Res. Technol. (Print) 2014 Vol. 239 Issue 6 1041-1049, il., bibliogr., sum., DOI: 10.1007/s00217-014-2300-2. DOI: 10.1007/s00217-014-2300-2
Szczegóły publikacji
Źródło:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 2014 Vol. 239 Issue 6, 1041-1049
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 grudnia 2014 14:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:32 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e931045d7
DOI
10.1007/s00217-014-2300-2
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33739) wydawnictwo ciągłe #33739
PBN ID (hist.): 33739
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,559
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.