Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Superoxide dismutase from hen’s egg yolk can protect fatty acids from peroxidative damage.

Opis bibliograficzny

Superoxide dismutase from hen’s egg yolk can protect fatty acids from peroxidative damage. [AUT.] JACEK WAWRZYKOWSKI, MARTA KANKOFER. Eur. Food Res. Technol. (Print) 2014 Vol. 239 Issue 6 1041-1049, il., bibliogr., sum., DOI: 10.1007/s00217-014-2300-2. DOI: 10.1007/s00217-014-2300-2
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 2014 Vol. 239 Issue 6, 1041-1049
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 grudnia 2014 14:02
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33739) wydawnictwo ciągłe #33739
PBN ID (hist.): 33739

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,559
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się