Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Surface properties of aerated ion-induced whey protein gels.

Opis bibliograficzny

Surface properties of aerated ion-induced whey protein gels. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, KONRAD TERPIŁOWSKI, STANISŁAW MLEKO, CEZARY KWIATKOWSKI, MAŁGORZATA KAWECKA-RADOMSKA. Food Biophys. 2015 Vol. 10 Issue 3 273-281, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s11483-014-9384-x
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Food Biophysics 2015 Vol. 10 Issue 3, 273-281
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 grudnia 2014 10:04
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:27

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33846) wydawnictwo ciągłe #33846
PBN ID (hist.): 33846

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,605
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się