Survival during storage and sensory effect of potential probiotic lactic acid bacteria Lactobacillus acidophilus Bauer and Lactobacillus casei Bif3′/ IV in dry fermented pork loins.
Opis bibliograficzny
Survival during storage and sensory effect of potential probiotic lactic acid bacteria Lactobacillus acidophilus Bauer and Lactobacillus casei Bif3′/ IV in dry fermented pork loins. [AUT.] DANUTA JAWORSKA, KATARZYNA NEFFE, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Int. J. Food Sci. Technol. 2011 Vol. 46 Issue 12 s. 2491-2497, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2011 Vol. 46 Issue 12, s. 2491-2497
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 stycznia 2013 10:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 kwietnia 2018 11:57 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28910) wydawnictwo ciągłe #28910
PBN ID (hist.): 28910
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,259
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.