Sustainable production in food and agriculture engineering pod redakcją: Jolanta B. Królczyk, Paweł Sobczak, Wioletta Żukiewicz-Sobczak.
Opis bibliograficzny
Sustainable production in food and agriculture engineering pod redakcją: Jolanta B. Królczyk, Paweł Sobczak, Wioletta Żukiewicz-Sobczak. [RED.] JOLANTA B. KRÓLCZYK, PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. W: Printed Edition of the Special Issue Published in Sustainability Basel 2020, MDPI, 414 s, il., bibliogr, 978-3-03943-764-1. DOI: 10.3390/books978-3-03943-764-1
Szczegóły publikacji
Źródło:
Printed Edition of the Special Issue Published in Sustainability, 414 s.
Wydawca:
MDPI
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 lutego 2021 09:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 4 lutego 2021 09:18 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.3390/books978-3-03943-764-1
Strona WWW
https://www.mdpi.com/books/pdfview/book…
Identyfikatory
ISBN: 978-3-03943-764-1
e-ISBN: 978-3-03943-763-4
BPP ID: (59, 47260) wydawnictwo zwarte #47260
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.