System utrzymania a jakość mięsa jagnięcego.
Opis bibliograficzny
System utrzymania a jakość mięsa jagnięcego. [AUT.] KRZYSZTOF PATKOWSKI, MIROSŁAW PIĘTA. Żyw. Człow. Metab. 2007 T. 34 Nr 3/4 s. 1301-1308, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 2007 T. 34 Nr 3/4, s. 1301-1308
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 listopada 2008 13:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:17 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 20297) wydawnictwo ciągłe #20297
PBN ID (hist.): 20297
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.