Systemy zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego produktów tradycyjnych i regionalnych.
Opis bibliograficzny
Systemy zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego produktów tradycyjnych i regionalnych. [AUT.] DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Rynek tradycyjnej żywności o uznanej jakości. Materiały Konferencji Naukowej, Ożarów Mazowiecki 10-11.12.2007 [dokument elektroniczny].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rynek tradycyjnej żywności o uznanej jakości. Materiały Konferencji Naukowej, Ożarów Mazowiecki 10-11.12.2007 [dokument elektroniczny],
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 października 2009 11:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:43 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.potrawyregionalne.pl/media/F…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 22200) wydawnictwo zwarte #22200
PBN ID (hist.): 22200
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.