Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Systemy zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego produktów tradycyjnych i regionalnych.

Opis bibliograficzny

Systemy zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego produktów tradycyjnych i regionalnych. [AUT.] DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Rynek tradycyjnej żywności o uznanej jakości. Materiały Konferencji Naukowej, Ożarów Mazowiecki 10-11.12.2007 [dokument elektroniczny].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rynek tradycyjnej żywności o uznanej jakości. Materiały Konferencji Naukowej, Ożarów Mazowiecki 10-11.12.2007 [dokument elektroniczny],
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 października 2009 11:13
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:43

Identyfikatory

BPP ID: (59, 22200) wydawnictwo zwarte #22200
PBN ID (hist.): 22200

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się