Szybkość zmian zawartości kwasu mlekowego w mleku w zależności od temperatury i czasu jego przetrzymywania.
Opis bibliograficzny
Szybkość zmian zawartości kwasu mlekowego w mleku w zależności od temperatury i czasu jego przetrzymywania. [AUT.] WIESŁAW PODGÓRSKI, TADEUSZ MAJEWSKI. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EE Zootech. 2002 Vol. 20 s. 319-325, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EE Zootechnica 2002 Vol. 20, s. 319-325, il., bibliogr., sum.
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 10389) wydawnictwo ciągłe #10389
PBN ID (hist.): 10389
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.