Technika odwróconej fluidyzacji w rozmrażaniu produktów rolniczych i spożywczych.
Opis bibliograficzny
Technika odwróconej fluidyzacji w rozmrażaniu produktów rolniczych i spożywczych. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL, FRANCISZEK KLUZA. Acta Sci. Pol., Tech. Agrar. 2003 nr 2 (1) s. 23-31, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum Technica Agraria 2003 nr 2 (1), s. 23-31
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:12 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.aqua.ar.wroc.pl/acta/pl/main…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 12173) wydawnictwo ciągłe #12173
PBN ID (hist.): 12173
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.