Technika pomiaru, kontroli i rejestracji temperatury w przetwórstwie i przechowywaniu surowców oraz wyrobów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Technika pomiaru, kontroli i rejestracji temperatury w przetwórstwie i przechowywaniu surowców oraz wyrobów mięsnych. [AUT.] MARIAN K. PANASIEWICZ. Kierun. Spoż. 2022 Nr 1 (799) s. 22-28, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Kierunek Spożywczy 2022 Nr 1 (799), s. 22-28
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 marca 2022 09:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 listopada 2022 12:05 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 49351) wydawnictwo ciągłe #49351
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.