Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Technika rozdrabniania a wymagania jakościowe stawiane produktom.

Opis bibliograficzny

Technika rozdrabniania a wymagania jakościowe stawiane produktom. [AUT.] KAZIMIERZ ZAWIŚLAK. W: Zaawansowane techniki wytwarzania przemysłowych mieszanek paszowych / praca zbiorowa pod red. Józefa Grochowicza Lublin, PAGROS, 1998, S. 20-28, il., bibliogr, 83-910152-0-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zaawansowane techniki wytwarzania przemysłowych mieszanek paszowych / praca zbiorowa pod red. Józefa Grochowicza, S. 20-28
Wydawca:
PAGROS, 1998
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:53

Identyfikatory

ISBN: 83-910152-0-3
BPP ID: (59, 7658) wydawnictwo zwarte #7658
PBN ID (hist.): 7658

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się