Technological and methodological aspects of agri-food engineering in young scientist research : scientific monograph / Edited by Barbara Krzysztofik Krzysztof Mudryk.
Opis bibliograficzny
Technological and methodological aspects of agri-food engineering in young scientist research : scientific monograph / Edited by Barbara Krzysztofik Krzysztof Mudryk. Kraków 2018, Polish Society of Agricultural Engineering, 177 s, il., bibliogr, 978-83-64377-29-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
177 s.
Wydawca:
Polish Society of Agricultural Engineering
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 10.41 |
---|---|
Rekordy powiązane: | • Rozwój systemu zarządzania energią ISO 50001 w latach 2014-2016. [AUT.] ANNA RODZEŃ, MONIKA STOMA, KATARZYNA LISIECKA, KAROL KUPRYANIUK. W: Technological and methodological aspects of agri-food engineering in young scientist research : scientific monograph / Edited by Barbara Krzysztofik Krzysztof Mudryk Kraków 2018, Polish Society of Agricultural Engineering, s. 112-125, il., bibliogr, 978-83-64377-29-7. |
Rekord utworzony: | 21 maja 2019 08:44 |
Ostatnia aktualizacja: | 21 maja 2019 08:45 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00645ad49b31cced97781
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64377-29-7
BPP ID: (59, 45235) wydawnictwo zwarte #45235
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.