Technologiczne kształtowanie jakości żywności.
Opis bibliograficzny
Technologiczne kształtowanie jakości żywności. [RED.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Kraków 2015, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 397 s, il., bibliogr., streszcz, 978-83-935421-9-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
397 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 26.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 6 sierpnia 2015 09:36 |
Ostatnia aktualizacja: | 3 stycznia 2020 10:35 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.up.lublin.pl/files/foodscien…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-935421-9-2
BPP ID: (59, 35588) wydawnictwo zwarte #35588
PBN ID (hist.): 35588
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.