Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Technologiczne kształtowanie jakości żywności.

Opis bibliograficzny

Technologiczne kształtowanie jakości żywności. [RED.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Kraków 2015, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 397 s, il., bibliogr., streszcz, 978-83-935421-9-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
397 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:26.50
Rekord utworzony:6 sierpnia 2015 09:36
Ostatnia aktualizacja:3 stycznia 2020 10:35

Identyfikatory

ISBN: 978-83-935421-9-2
BPP ID: (59, 35588) wydawnictwo zwarte #35588
PBN ID (hist.): 35588

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się