Technologie i trendy w światowej produkcji zdrowych przekąsek.
Opis bibliograficzny
Technologie i trendy w światowej produkcji zdrowych przekąsek. [AUT.] MARTA KOZAK, KAMIL WILCZYŃSKI, PAWEŁ SOBCZAK. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność i żywienie. Część II / [Redakcja naukowa: Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 54-61, bibliogr, 978-83-65917-05-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.66 |
---|---|
Rekord utworzony: | 15 lutego 2018 09:59 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0062bad49b31cced96758
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65917-05-8
BPP ID: (59, 43255) wydawnictwo zwarte #43255
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.