Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Opis bibliograficzny

The Food Colloid principle in the design of elderly food. [AUT.] KATSUYOSHI NISHINARI, MAKOTO TAKEMASA, TOM BRENNER, LEI SU, YAPENG FANG, MADOKA HIRASHIMA, MIKI YOSHIMURA, YOKO NITTA, HATSUE MORITAKA, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, STANISŁAW MLEKO, YUKIHIRO MICHIWAKI. J. Texture Stud. 2016 Vol. 47 Issue 4 284-312, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/jtxs.12201
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Texture Studies 2016 Vol. 47 Issue 4, 284-312
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 listopada 2016 14:52
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:28

Identyfikatory

BPP ID: (46, 39686) wydawnictwo ciągłe #39686
PBN ID (hist.): 39686

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,290
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się