The Food Colloid principle in the design of elderly food.
Opis bibliograficzny
The Food Colloid principle in the design of elderly food. [AUT.] KATSUYOSHI NISHINARI, MAKOTO TAKEMASA, TOM BRENNER, LEI SU, YAPENG FANG, MADOKA HIRASHIMA, MIKI YOSHIMURA, YOKO NITTA, HATSUE MORITAKA, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, STANISŁAW MLEKO, YUKIHIRO MICHIWAKI. J. Texture Stud. 2016 Vol. 47 Issue 4 284-312, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/jtxs.12201
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Texture Studies 2016 Vol. 47 Issue 4, 284-312
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 listopada 2016 14:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:28 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72e242467f01e9312d80c
DOI
10.1111/jtxs.12201
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39686) wydawnictwo ciągłe #39686
PBN ID (hist.): 39686
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,290
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.