Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts.

Opis bibliograficzny

The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts. [RED.] MONIKA SUJKA. Lublin 2025, [b.w], 164 s, 978-83-977763-0-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
164 s.
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekordy powiązane:Fermented plant-based foods as a source of probiotic yeast. [AUT.] ADAM STANISZEWSKI, MONIKA KORDOWSKA-WIATER. W: The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts s.60. Lublin 2025, [b.w], 978-83-977763-0-2.
Studies on the useful properties of yeasts isolated from Polish red wines of spontaneous fermentation. [AUT.] MONIKA KORDOWSKA-WIATER, ADAM STANISZEWSKI. W: The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts s. 61. Lublin 2025, [b.w], 978-83-977763-0-2.
Biotransformation of cherry flavonols by β-Glucosidase from Lactobacillus spp. [AUT. KORESP.] KAMILA BOROWIEC, [AUT.] ELWIRA KOMOŃ-JANCZARA, DOMINIKA PIETRASIK, MICHAŁ GOLUBIEWSKI, MAŁGORZATA OSTROWSKA. W: The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts s. 65. Lublin 2025, [b.w], 978-83-977763-0-2.
Comparison of knowledge and dietary habits in a group of healthy and cancer patients. [AUT.] MAŁGORZATA KOSTECKA, MONIKA BOJANOWSKA, MONIKA SACHADYN-KRÓL, MARZENA PABICH. W: The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts s. 86. Lublin 2025, [b.w], 978-83-977763-0-2.
In-depth analysis of gut microbiota composition in infants and young children after dietary expansion. [AUT. KORESP.] ELWIRA KOMOŃ-JANCZARA, [AUT.] MAŁGORZATA OSTROWSKA, KAMILA BOROWIEC, HUBERT SZCZERBA, PIOTR JAROCKI. W: The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts s. 95. Lublin 2025, [b.w], 978-83-977763-0-2.
Knowledge of patients with SIBO or IMO about nutrition and supplementation. [AUT.] MARZENA PABICH, MAŁGORZATA KOSTECKA, MONIKA BOJANOWSKA, MONIKA SACHADYN-KRÓL. W: The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts s. 100. Lublin 2025, [b.w], 978-83-977763-0-2.
Pea protein isolates (Pisum sativum L.) as functional ingredients in breadmaking: enhancing protein content and bread quality. [AUT. KORESP.] PIOTR ZARZYCKI, [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, DOROTA TETERYCZ, PIOTR KWIATKOWSKI. W: The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts s.141. Lublin 2025, [b.w], 978-83-977763-0-2.
Porous corn starch as a potential carrier for gallic acid. [AUT. KORESP.] MONIKA SUJKA, [AUT.] AGNIESZKA WIĄCEK, MAŁGORZATA JURAK. W: The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts s. 146. Lublin 2025, [b.w], 978-83-977763-0-2.
Yellow lupin (Lupinus luteus) protein isolates as functional ingredients for protein-enriched bread: a physicochemical evaluation. [AUT. KORESP.] ANNA WIRKIJOWSKA, [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, DOROTA TETERYCZ, MAGDA PASTUSIAK. W: The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts s. 161. Lublin 2025, [b.w], 978-83-977763-0-2.
Rekord utworzony:25 września 2025 13:41
Ostatnia aktualizacja:25 września 2025 13:41

Identyfikatory

ISBN: 978-83-977763-0-2
BPP ID: (59, 51287) wydawnictwo zwarte #51287

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się