The addition of malt to milk-based desserts: Influence on rheological properties and phenolic acid content.
Opis bibliograficzny
The addition of malt to milk-based desserts: Influence on rheological properties and phenolic acid content. [AUT. KORESP.] DOMINIK SZWAJGIER, [AUT.] WALDEMAR GUSTAW. Lebensm. - Wiss. Technol. 2015 Vol. 62, Issue 1 s. 400-407, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2015.01.028
Szczegóły publikacji
Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2015 Vol. 62, Issue 1, s. 400-407
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 marca 2015 11:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:38 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e9310457e
DOI
10.1016/j.lwt.2015.01.028
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34704) wydawnictwo ciągłe #34704
PBN ID (hist.): 34704
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,711
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.