The analysis of free aminoacids in the pericap with HPLC method.
Opis bibliograficzny
The analysis of free aminoacids in the pericap with HPLC method. [AUT.] RAFAŁ PAPLIŃSKI. Herba Pol. 2007 T. 53 Nr 3 s. 308-312, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Herba Polonica 2007 T. 53 Nr 3, s. 308-312
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 sierpnia 2008 09:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19247) wydawnictwo ciągłe #19247
PBN ID (hist.): 19247
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.