Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The antioxidant capacity and safety of canned pork with various amount of sodium nitrite.

Opis bibliograficzny

The antioxidant capacity and safety of canned pork with various amount of sodium nitrite. [AUT.] KAROLINA FERYSIUK, KAROLINA WÓJCIAK. W: BACIF 2019, Biologically Active Compounds in Food 3rd International Conference, Book of Abstracts 19-20 September 2019 Łódź, Poland s. 21-22. [Łódź] 2019, [b.w.], 978-83949548-1-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
BACIF 2019, Biologically Active Compounds in Food 3rd International Conference, Book of Abstracts 19-20 September 2019 Łódź, Poland, s. 21-22
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 października 2019 13:44
Ostatnia aktualizacja:25 października 2019 13:44

Identyfikatory

ISBN: 978-83949548-1-9
BPP ID: (59, 46122) wydawnictwo zwarte #46122

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się