The antioxidant capacity and safety of canned pork with various amount of sodium nitrite.
Opis bibliograficzny
The antioxidant capacity and safety of canned pork with various amount of sodium nitrite. [AUT.] KAROLINA FERYSIUK, KAROLINA WÓJCIAK. W: BACIF 2019, Biologically Active Compounds in Food 3rd International Conference, Book of Abstracts 19-20 September 2019 Łódź, Poland s. 21-22. [Łódź] 2019, [b.w.], 978-83949548-1-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
BACIF 2019, Biologically Active Compounds in Food 3rd International Conference, Book of Abstracts 19-20 September 2019 Łódź, Poland, s. 21-22
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 października 2019 13:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 października 2019 13:44 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83949548-1-9
BPP ID: (59, 46122) wydawnictwo zwarte #46122
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.