Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The chemical composition of essential oil from the fruit of coriander (Coriandrum sativum L.).

Opis bibliograficzny

The chemical composition of essential oil from the fruit of coriander (Coriandrum sativum L.). [AUT.] GRAŻYNA ZAWIŚLAK. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, DDD PHam. 2011 Vol. 24 Nr 2 s. 169-175, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 czerwca 2012 12:40
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 28105) wydawnictwo ciągłe #28105
PBN ID (hist.): 28105

Metryki

7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się