The chemical composition of protein concentrate obtained from alfalfa juice mixed with buckwheat juice.
Opis bibliograficzny
The chemical composition of protein concentrate obtained from alfalfa juice mixed with buckwheat juice. [AUT.] BARBARA BARANIAK, [RED.] T. MATANO, A. UJIHARA. W: Current Advances in Buckwheat Research [b.m.], Shinshau University Press, 1995, Vol.2 s.855-860, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Current Advances in Buckwheat Research, Vol.2 s.855-860
Wydawca:
Shinshau University Press, 1995
Rok: 1995
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:31 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 956) wydawnictwo zwarte #956
PBN ID (hist.): 956
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.