Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The composition of the essential oil obtained from two carrot genus.

Opis bibliograficzny

The composition of the essential oil obtained from two carrot genus. [AUT.] JAN DYDUCH, AGNIESZKA NAJDA, KATARZYNA JANOWSKA, AGNIESZKA LUDWICZUK. W: 4th International Symposium on Chromatography of Natural Products: The application of chromatographic methods in phytochemical & biomedical analysis. Kazimierz Dolny, 2004, 14-17 June. [Kazimierz Dolny], [b.m.], 2004. - S. 94, bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
4th International Symposium on Chromatography of Natural Products: The application of chromatographic methods in phytochemical & biomedical analysis. Kazimierz Dolny, 2004, 14-17 June,
Wydawca:
[b.m.], 2004. - S. 94, bibliogr.
Rok: 2004
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:23

Identyfikatory

BPP ID: (59, 16546) wydawnictwo zwarte #16546
PBN ID (hist.): 16546

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się