The content and composition of essential oils and fatty acids obtained from the fruits of angelica (Arhangelica officinalis Hoffm.).
Opis bibliograficzny
The content and composition of essential oils and fatty acids obtained from the fruits of angelica (Arhangelica officinalis Hoffm.). [AUT.] TADEUSZ WOLSKI, AGNIESZKA NAJDA, AGNIESZKA LUDWICZUK. Herba Pol. 2003 T. 49 Nr 3/4 s. 151-156, il., bibliogr., sum., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Herba Polonica 2003 T. 49 Nr 3/4, s. 151-156, il., bibliogr., sum., streszcz.
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 12989) wydawnictwo ciągłe #12989
PBN ID (hist.): 12989
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.