Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The content and composition of essential oils and fatty acids obtained from the fruits of angelica (Arhangelica officinalis Hoffm.).

Opis bibliograficzny

The content and composition of essential oils and fatty acids obtained from the fruits of angelica (Arhangelica officinalis Hoffm.). [AUT.] TADEUSZ WOLSKI, AGNIESZKA NAJDA, AGNIESZKA LUDWICZUK. Herba Pol. 2003 T. 49 Nr 3/4 s. 151-156, il., bibliogr., sum., streszcz.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Herba Polonica 2003 T. 49 Nr 3/4, s. 151-156, il., bibliogr., sum., streszcz.
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:27

Identyfikatory

BPP ID: (46, 12989) wydawnictwo ciągłe #12989
PBN ID (hist.): 12989

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się