The content of minerals and protein amino acids in the seeds of three species of grass pea (Lathyrus sativus L.).
Opis bibliograficzny
The content of minerals and protein amino acids in the seeds of three species of grass pea (Lathyrus sativus L.). [AUT.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN, ROBERT KRUSIŃSKI. W: Pierwiastki, środowisko i życie człowieka / pod red. Kazimierza Pasternaka Lublin, Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, 2009, S. 374-379, il., bibliogr., sum, 978-83-927904-5-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pierwiastki, środowisko i życie człowieka / pod red. Kazimierza Pasternaka, S. 374-379
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, 2009
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 listopada 2009 11:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 czerwca 2022 10:45 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-927904-5-7
BPP ID: (59, 22297) wydawnictwo zwarte #22297
PBN ID (hist.): 22297
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.