Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The content of minerals and protein amino acids in the seeds of three species of grass pea (Lathyrus sativus L.).

Opis bibliograficzny

The content of minerals and protein amino acids in the seeds of three species of grass pea (Lathyrus sativus L.). [AUT.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN, ROBERT KRUSIŃSKI. W: Pierwiastki, środowisko i życie człowieka / pod red. Kazimierza Pasternaka Lublin, Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, 2009, S. 374-379, il., bibliogr., sum, 978-83-927904-5-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Pierwiastki, środowisko i życie człowieka / pod red. Kazimierza Pasternaka, S. 374-379
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, 2009
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 listopada 2009 11:38
Ostatnia aktualizacja:14 czerwca 2022 10:45

Identyfikatory

ISBN: 978-83-927904-5-7
BPP ID: (59, 22297) wydawnictwo zwarte #22297
PBN ID (hist.): 22297

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się