Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The content of reducing and total sugars in apple pomace.

Opis bibliograficzny

The content of reducing and total sugars in apple pomace. [AUT.] ZBIGNIEW KOBUS, AGATA BLICHARZ-KANIA, ANNA PECYNA. W: Proceedings of the14th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience, 7-9 November 2018, Prague, Czech Republic Prague 2018, Czech Chemical Society, s.208-210, 978-80-86238-80-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Proceedings of the14th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience , 7-9 November 2018, Prague, Czech Republic, s.208-210
Wydawca:
Czech Chemical Society
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 grudnia 2018 10:22
Ostatnia aktualizacja:13 lutego 2020 11:37

Identyfikatory

ISBN: 978-80-86238-80-7
BPP ID: (59, 44593) wydawnictwo zwarte #44593

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się