The content of some chemical compounds in red cabbage (Brassica oleracea L. Var. Capitata F. Rubra) after harvest and long-term storage.
Opis bibliograficzny
The content of some chemical compounds in red cabbage (Brassica oleracea L. Var. Capitata F. Rubra) after harvest and long-term storage. [AUT.] MARIA TENDAJ, KRZYSZTOF SAWICKI, BARBARA MYSIAK. Electron. J. Pol. Agric. Univ. 2013 Vol. 16 Issue 2 Ser. Horticulture #02, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ELECTRONIC JOURNAL OF POLISH AGRICULTURAL UNIVERSTIES 2013 Vol. 16 Issue 2 Ser. Horticulture, #02
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 października 2013 13:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:30 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ejpau.media.pl/volume16/issu…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30958) wydawnictwo ciągłe #30958
PBN ID (hist.): 30958
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.