The effect of Cistus powder addition on physical, sensorial and antioxidant properties of common wheat pasta.
Opis bibliograficzny
The effect of Cistus powder addition on physical, sensorial and antioxidant properties of common wheat pasta. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, KATARZYNA ŻELIZKO. W: 11th World Congress on Polyphenols Applications, Abstracts Book, University of Vienna - Austria, 20-21 June 2017 s. 96. Vienna, 2017, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
11th World Congress on Polyphenols Applications, Abstracts Book, University of Vienna - Austria, 20-21 June 2017, s. 96
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 grudnia 2017 11:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 stycznia 2022 10:16 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 42867) wydawnictwo zwarte #42867
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.